Zakaj masaža?

 

Masaža je staro naravno ljudsko zdravilo. Človeški rod jo je uporabljal tisočletja in se je ohranila do danes. Glede na bogato in več tisoč let staro zgodovino masaže, prvi zapisi so namreč nastali leta 2696 pred našim štetjem, v času kitajskega cesarj Huang-ti-ja (Rumenega carja), so se pri različnih kulturah, religijah in narodih oblikovale razne oblike masaže, ki se med seboj razlikujejo v filozofiji in načinu izvajanja.

 

Ena izmed prednosti masaže je v tem. da jo je prav tako prijetno prijemati kot dajati. Božanje, glajenje in masiranje, človeka psihofizično sprošča.

Danes ima masaža tako v zdravstvu kot v preventivi pomembno mesto. V zdravstvu se uporablja kot dopolnilna terapija osnovnim terapijam, predvsem pri zdravljenju bolečine in pretočnih motenj, v preventivi pa za ohranjanje zdravja in za zmanjševanje stresa.

Masaža je edinstvena kombinacija dotika, ki krepi, sprošča in zdravi.

Čudežni dotik, ki prenaša energijo z ene osebe na drugo vodi k samoozdravitvi, telo se sprosti in vrne v notranje ravnovesje.
Življenje postane prijetno!

Z masažo ohranjamo bogastvo zdravja!

Spletna stran uporablja piškotke! Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih in onemogočanju si preberite v pogojih uporabe.
Preberi več o onemogočanju piškotkov..

EU Cookie Directive Module Information