Masaže

 

45-50-45TUINA - KITAJSKA MASAŽA

Tuina je veščina zdravljenja,ki izhaja iz Kitajske in je zelo pomemben člen tradicionalne kitajske medicine (TKM). Ko v telesu pride do neravnovesja JIN-a in JANG-a, dveh naravnih nasprotujočih si sil,se to manifestira kot bolezen jin ali jang tipa.Kadar smo zdravi,je pretok ČI energije nemoten.
ČI se pretaka po meridianih,ki se nahajajo na površju našega telesa, pri tem pa vsak notranji organ pripada določenemu meridianu. MERIDIANI so energetske poti, po katerih se pretaka ČI-energija.Na meridianih se nahajajo akupresurne točke, preko katerih lahko refleksno vplivamo na energetsko stanje pripadajočega organa.
Prednosti tuina terapije so v tem, da lahko s pomočjo diagnostičnih metod zelo zgodaj odkrijemo energetsko neravnovesje v telesu in na ta način preprečimo hujši razvoj bolezni.Je ustrezno preventivno sredstvo, krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju.Zelo dobre rezultate ima pri funkcionalnih okvarah in poškodbah gibalnega aparata (kite, vezi, mišice).
Tuina ima malo kontraindikacij, zato jo lahko uporabljamo tudi pri otrocih in ostarelih. Je neagresivna metoda, tako, da jo bolniki lahko prenašajo, njen blagodejni učinek pa občutijo še dolgo po tretmaju.

Učinki, ki jih tuina masaža povzroči:

 • Izboljša cirkulacijo - povzroči razširitev ožilja ter izboljša krvni obtok, večji vstop kisika, hranilnih snovi in protiteles
 • Krepi limfni obtok in imunski sistem – stimulira limfni in imunski sistem ter povzroči odstranitev toksinov (strupov)
 • Zmanjša napetost in otrdelost mišic
 • Omili težave v sklepih, bolečine v hrbtu, bolečine v mišicah in lajša revmatska stanja
 • Izboljša simptome kronično mrzlih rok in nog
 • Blaži napetost, ki jo povzroči stres in njegove učinke – glavobol, nespečnost, prebavne težave
 • Vpliva na živčni sistem – stimulira senzitivne živce, pomirja avtonomni živčni sistem, kar pomiri in sprosti celo telo, lajša depresijo
 • Po teoriji TKM – vpliva na distribucije energije ČI, tako, da izboljša njen pretok skozi meridiane in odpravi energijske blokade
 • Povzroči globoko sproščanje, s čimer vpliva tudi na duhovno, mentalno ter duševno raven

 

60-50KLASIČNA ŠVEDSKA MASAŽA Z AROMATIČNIMI OLJI

Masaža pomeni izmenjavo dotika med dlanmi in telesom, ki vzbuja ugodje in izboljša zdravje. Učinki klasične masaže so telesne in duševne narave.

Odpravlja napetost, preganja nespečnost, sprošča mišice, izboljša se sklepna gibljivost, vpliva na kožo, krvni obtok, tok limfe, hitrejše odplavljanje odpadnih snovi iz telesa, živčni sistem, podkožno maščobno tkivo, duševno počutje, torej učinkuje zdravilno.

 

30-30DELNA PROTIBOLEČINSKA MASAŽA (hrbet)

Delno masažo priporočamo vsem, ki veliko sedijo, stojijo in so v prisiljeni drži, zaradi svojega dela. Imajo bolečine v vratu, ramenih, hrbtenici in križu.

Masaža zmanjšuje stres, bolečine ter pripomore k boljšemu počutju. Če pa je bolečina večja in traja dalj časa, je potrebno poiskati pomoč pri fizioterapevtu ali zdravniku.

 

45-40DELNA PROTIBOLEČINSKA MASAŽA (hrbet, noge)

Delno masažo priporočamo vsem, ki veliko sedijo, stojijo in so v prisiljeni drži, zaradi svojega dela. Imajo bolečine v vratu, ramenih, hrbtenici, križu, nogah in stopalih.

Masaža zmanjšuje stres, bolečine ter pripomore k boljšemu počutju. Če pa je bolečina večja in traja dalj časa, je potrebno poiskati pomoč pri fizioterapevtu ali zdravniku.

 

20-20SPROSTITVENA MASAŽA STOPAL

Stopala vas lahko ponesejo v kraljestvo užitka.So eden najbolj čutnih in občutljivih delov telesa. Ljubeč dotik stopal je lahko izjemno sproščujoč, poživljajoč ali spodbuden.

Masaža stopal je pravi balzam za telo in dušo.

Imamo različne prijeme pri masaži stopal, tako, da jih lahko prilagajamo:

Hitri prijemi: vzpodbujajo in poživljajo.

Počasni ritmični prijemi: učinkujejo hipnotično in sproščujoče.

Globoko pritiskanje: sprošča mišično napetost,odpravlja stres in povečuje vitalnost.

Nežno pritiskanje: prija in pomirja um in telo.

 

70-55ANTISTRESNA, SPROSTITVENA MASAŽA Z   ZLATIM OLJEM

Ta masaža se priporoča za sprostitev, osvežitev oziroma poživitev. Je umirjajoča in stimulativna, pozitivna energija bo obnovljena, utrujenost pozabljena, zagon za nove podvige pa okrepljen.

Zajema masažo celega telesa s poudarkom masaže glave,vratu,dlani in stopal.Je plod vrhunskega znanja z dolgotrajnimi izkušnjami ter rezultat celostnega razumevanja človeškega telesa.

Kombinacija 100% naravnega,negovalnega olja z izbrano mešanico eteričnih olj,ki v organizem prehajajo preko kože z masažo,blagodejno vplivajo na psihično in fizično počutje ljudi ter vračajo telesu mir in harmonijo.

Priporočamo jo vsem,ki so pod stresom zaradi prehitrega tempa življenja.

Pri tej masaži uporabljamo aromatična olja,naravna rastlinska masla in pa seveda zlato olje,ki vsebuje čisto zlato v kombinaciji z regenerativnim šipkovim oljem.Bogata anti-age formula je namenjena razkošni,poživljajoči masaži obraza in telesa,ki kožo ovije z žametno mehkobo in nežnim zlatim sijajem.

Izbira je vaša...

 

45-40ANTICELULITNA ROČNA MASAŽA Z VENTUZAMI

Masaža je podobna klasični, s posebnimi prijemi – bolj čvrsti in intenzivnejši. Podkožno tkivo najprej ogrejemo z gladenjem, otiranjem. S tem izboljšamo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, pospešimo limfni in krvni obtok, dvignemo in razbijemo maščobne celice. Koža postane odpornejša, gladka bolj elastična. Posledično je manj pomarančaste kože.

Masaža je osredotočena na problematično področje, na predele, kjer se pojavlja celulit. V pomoč nam je olje proti celulitu,ki je bogata kombinacija aktivnih, naravnih snovi, ki delujejo anticelulitno.

Ob uporabi ventuz za vaakumsko ročno masažo,pa še dodatno spodbujamo metabolični in regenerativni proces,poveča se mišični tonus,maščobne blazinice,ki so globlje pod kožo se hitreje razbijejo,odpravi se ohlapna in uvela koža,boljša in učinkovitejša penetracija aktivnih anticelulitnih učinkovin.

 

45-40ANTICELULITNA ROČNA MASAŽA

Masaža je podobna klasični,s posebnimi prijemi-bolj čvrsti in intenzivnejši.Podkožno tkivo najprej ogrejemo z gladenjem,otiranjem.S tem izboljšamo pretok krvi v mišicah,mikrocirkulacijo podkožnega tkiva,pospešimo limfni in krvni obtok,dvignemo in razbijemo maščobne celice.Koža postane odpornejša,gladka,bolj elastična.Posledično je manj pomarančaste kože.Masaža je osredotočena na problematično področje,kjer se pojavlja celulit.V pomoč nam je ustrezno anticelulitno olje ali namenska krema,ki je bogata kombinacija aktivnih,naravnih snovi,ki delujejo anticelulitno. 

 

BODY WRAPPING (z masažo ali brez masaže)

Body wrapping je metoda povijanja telesa.Z neprodušno folijo preprečimo izhlapevanje fitoaromatičnih sestavin iz izdelkov za body wrapping.Postopek nadpovprečno hitro zmanjša obseg telesa ter vidno omili videz pomarančne kože,pojavnost strij.Istočasno zmanjšuje podkožne maščobne blazinice,pospeši odvajanje razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.Koža po negi postane gladka in vidno bolj napeta.Z intenzivnim grelnim ( CIMET AHA FORTE ) ali hladilnim ( GRENIVKA & CEKROPIJA ) učinkom na koži.

 Body wrapping s kremo CIMET AHA FORTE se odsvetuje osebam,ki imajo težave z izraženimi krčnimi žilami in/ali kapilarami,ter osebam z kroničnim obolenjem ledvic,srčnim bolnikom.

POSTOPEK:Najprej celo telo namažemo s kremo,ovijemo z folijo in pustimo,da deluje od 45-60 minut.Po odstranitvi folije sledi masaža z anticelulitnim oljem ali oljem sladke pomaranče.

 

MADEROTERAPIJA TELESA - ANTICELULITNA MASAŽA Z VALJČKI

Kaj je maderoterapija?

Maderoterapija izvira iz besede madera,ki po špansko pomeni les.V svetu ima terapija z lesom starodavno poreklo iz vzhodnih kultur,kjer se leseni elementi uporabljajo za izvajanje masaž v različne namene ( zdravstvene,sprostitvene...).

Maderoterapija je zelo učinkovita metoda za odpravo celulita in preoblikovanje telesa.Izvaja se z anatomsko oblikovanimi lesenimi valjčki,ki naredijo terapijo 100% naravno brez alergijskih reakcij na koži.

Kako deluje maderoterapija?

Z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo.Tekočina,ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti.

S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa,kar je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita.

Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice,ki so se prepletle v skupke.Iz maščobne celice se sprosti maščoba,zmanjša se pritisk na krvni in limfni obtok,ki postaneta bolj prehodna.Posledično je povečan dotok kisika in hranljivih snovi,zaradi česa se videz tkiva izboljša.

Vezivno tkivo-fascija z masažo in raztezanjem postane bolj tekoča in mehka,kar jo naredi bolj prožno in prilagodljivo,videz pomarančne kože se izboljša,postane bolj napeta,čvrsta,gladka in sijoča.

Maderoterapija se priporoča za:

1.Odpravo celulita

2.Odpravo toksinov iz telesa

3.Preoblikovanje telesa

4.Odpravo maščob

5.Zmanjšanje obsega

6.Lepši tonus kože

7.Oblikovanje in dvigovanje zadnjice

Priporoča se serija minimalno po 10 maderoterapij,vsaki drugi dan.

Maderoterapija traja:

 •  60 min za celo telo - 50,00 eur

Prvi rezultati maderoterapije se opazijo nekje po 3 maderoterapiji,odvisno od začetnega stanja.

 

MADEROTERAPIJA OBRAZA

Terapija pomlajevanja, nege obraza, vratu in dekolteja se izvaja s posebej anatomsko oblikovanimi lesenimi elementi.
Je 100% naravna, neboleča in brez stranskih učinkov.

Maderoterapija obraza:
• obnavlja tonus mišic in izboljša linije obraza
• takojšnji lifting učinek
• pomlaja obraz in ga napolni s kisikom
• spodbuja in obnavlja prekrvavitev in limfni pretok
• revitalizira in aktivira živčni sistem
• znova aktivira in izboljša proizvodnjo elastina, kolagena in vitamina E
• izboljša videz kože 

 

Je odlična izbira za tiste, ki se želijo znebiti stresa. To je sproščujoča masaža s presenetljivimi rezultati za preprečevanje staranja.
Ne samo, da sprošča um in mišice obraza, temveč je primerna za tiste, ki imajo migrene in tiste, ki preveč časa preživijo pred računalnikom.
Priporoča se 6 do 10 obiskov vsaki drugi dan.Za vidno spremembo je dovolj že ena serija obiskov, lahko pa sledi vzdrževanje.
Za starejše od 50 let je priporočljiva še ena serija naslednji mesec.

Maderoterapija obraza traja:

30 minut - 30,00 eur

45 minut - 40,00 eur

 

VACUSLIM 48

Vacuslim 48 je nova, profesionalna, hitra in učinkovita metoda za oblikovanje postave in izgubo maščobe.
Vakum ( učinek savne ali vakumske presoterapije ) in aktivne sestavine iz kreme topijo maščobo, kar omogoča, da se že po prvem tretmaju Vacuslima 48 vidno zmanjša obseg telesa ( od 10 – 20 cm ) ,ter se izboljša videz in tonus kože.
Občutek lahkotnosti po tretmaju Vacuslima 48 je vrhunski, saj se odstrani odvečna tekočina iz telesa, ki povzroča zabuhlost in napihnjenost.

Kako poteka VACUSLIM 48 - terapija za oblikovanje postave in izgubo maščobe?

1.Stranko se pred začetkom tretmaja stehta in izmeri obseg telesnih predelov, označi izmerjena mesta ter vpiše v kartoteko.
2.Stranko se v stoječem položaju namaže s kremo VACUSLIM 48 – Thermo serum 1, za povečanje krvnega obtoka, ter s kremo VACUSLIM 48 – Slimming Cream 2, saj vsebuje aktivne sestavine, ki se osredotočijo na razkrajanje maščobe in odpravo odvečne tekočine. Krema ima termo-krio učinek in pusti prijeten občutek na vaši koži.
3.Stranko se obleče v VACUSLIM 48 – Wrapp vrečo in se uleže na mizo. Zgornji del vreče, pod prsmi se zapre z elastičnim pasom, spodnji del vreče pa z elastično vezico.
4.V spodnji del vreče damo cev sesalca in izvlečemo zrak, da ustvarimo vakum (učinek savne).Stranka leži pokrita 30 minut, da vse aktivne sestavine iz kreme VACUSLIM 48 dosežejo svoj najboljši in največji učinek.
5.Po 30 minutah odstranimo wrapp vrečo, z brisačo popivnamo odvečno tekočino in zmasiramo z anticelulitnim oljem VACUSLIM 48 – Massage Oil 3.
6.Po končanem tretmaju sledi ponovno tehtanje in merjenje na enakih mestih, kot pred tretmajem ter presenečenje z odličnim rezultatom.

Za najboljše dosežene rezultate se priporoča VACUSLIM 48 vsaki drugi dan približno 6 do 12 tretmajev. Lahko se uporabi kot samostojen tretma ali pa v kombinaciji z MADEROTERAPIJO za res vrhunski rezultat.

Tretma traja 60 minut - cena je 50,00 eur.

Še kot zanimivost: VACUSLIM 48 se imenuje zato, ker deluje 48 ur.

 

 

 KAJ JE CELULIT?

MANUALNA LIMFNA DRENAŽA

60-50

Ročna limfna drenaža je tehnika oziroma terapevtska metoda,s katero odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnih prostorov,razstruplja telo in prenavlja tkiva.
Cilj ročne limfne drenaže je uravnovesiti tekočine v telesu.Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človekovo zdravje.
Študije in raziskave so pokazale,da ročna limfna drenaža stimulira nastajanje novih limfocitov ter posledično protiteles,kar bistveno izboljša imunski sistem organizma.

Tehnike ročne limfne drenaže izvajamo s počasnimi,nežnimi gibi,ki se ponavljajo.Na ta način stimuliramo in lajšamo pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa,kjer zastaja in se kopiči ter tako omogočimo dotok vedno nove in obogatene tekočine v tkivo.Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil.V bezgavkah se limfa prefiltrira in tukaj potekajo številne imunske reakcije.V človeškem telesu je 500-600 bezgavk,večji skupki so pod pazduhami,vratu,prsih,dimljah in trebuhu.

Limfna drenaža ima analgetični učinek-zmanjšuje bolečino,krepi imunski sistem in deluje antistresno.

Indikacije limfne drenaže:

V kozmetiki:

 • odpravljanje celulita
 • aknasta koža, kožni ekcemi
 • alergije
 • zatekanje rok in nog
 • zabuhlost in podočesni mešički
 • stres
 • ohranja tonus in elastičnost kože
 • splošni regeneraciji organizma

V medicini:

 • edemi glave
 • lokalizirani edemi po operativnih posegih ( lepotnih,plastičnih,ortopedskih in dr.)
 • hematomi
 • zvini, izpahi
 • opekline in brazgotine
 • raztrganine mišic ( bolečine v vratu ,ishiasi...)
 • vnetni revmatizem
 • migrene, glavoboli
 • bronhialna astma, bronhitis


KONTRAINDIKACIJE:

 • akutna vnetja
 • tromboza
 • popuščanje srca
 • nezdravljeni maligni tumorji z možnostjo metastaz

 

Kaj so ACCESS BARS? Dotik, ki osvobaja.

60-90-5032 točk na glavi, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju.
Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Obstaja bar za denar, telo, zdravljenje, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd.
Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti večletne omejitve na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.
Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.
Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

Po tretmaju se boste počutili sproščeno in lahkotno, vaše življenje pa bo postalo bolj svobodno, radostno, dinamično in veličastno.

 

 

SVETOVANJE O ZDRAVI IN URAVNOTEŽENI PREHRANI

60-30

 

Analiza telesne sestave  -  30,00 eur

Izmerjene vrednosti: telesna teža, delež telesne maščobe, mišična masa, teža kosti, ITM - indeks telesne mase, dnevna poraba kalorij, vitalnost metabolizma, delež vode v telesu, visceralna ( trebušna ) maščoba.

Pogovor, merjenje in na osnovi zbranih podatkov načrtovanje nadaljnje obravnave.

Plačila v salonu so možna samo z gotovino.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen.


 


 

 

Spletna stran uporablja piškotke! Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih in onemogočanju si preberite v pogojih uporabe.
Preberi več o onemogočanju piškotkov..

EU Cookie Directive Module Information